Watches & fiets comp

garmin 820 edge

€399.00 €339.00

GPS-fietscomputer voor training en wedstrijden

 • Licht en compact, met een 2,3-inch capacitief touchscreen met hoge resolutie dat u gemakkelijk kunt bedienen, zowel met handschoenen aan als wanneer het nat is
 • De GroupTrack1-functie houdt u op de hoogte van de locatie van alle fietsers in uw groep
 • Geavanceerde prestatiemeting met VO2 max, hersteladvies, Strava Live Segmenten, functioneel drempelvermogen (FTP), prestatieconditie en geavanceerde fietsdynamica2
 • Inclusief ingebouwde ongevaldetectie3; compatibel met accessoires voor veiliger fietsen, zoals Varia Vision™, Varia™ slimme fietsverlichting en achteruitkijkradar
 • Fietsspecifieke navigatie met vooraf geladen Garmin fietskaart voor afslag-voor-afslag navigatie

At a Glance

Of u nu sneller of langer wilt fietsen dan gisteren of zich wilt aanmelden voor een wedstrijdtraining, voor elk doel biedt de Edge 820 direct de functies die u nodig hebt. Deze compacte GPS-fietscomputer met touchscreen biedt geavanceerde prestatiemeting, fietsspecifieke afslag-voor-afslag navigatie, onze nieuwe GroupTrack functie en meer.

GroupTrack voor als de groep u niet kan bijhouden

Ook als u het peloton achter u laat, hoeft u zich niet alleen te voelen. Met onze nieuwe GroupTrack1 functie kunt u uw toestel koppelen via Garmin Connect™, zodat u altijd weet waar uw fietskameraden zich bevinden en zij kunnen zien waar u bent, als u uit zicht bent geraakt. Dit is slechts een van de vele innovaties die we ontwikkelen om te zorgen dat u zich op uw tocht nooit alleen hoeft te voelen.

Het ultieme touchscreen

U gaat veel plezier beleven van de vele krachtige functies die de compacte Edge 820 biedt, maar vooral het touchscreen met hoge resolutie zal u bevallen. Een omgevingslichtsensor past automatisch de helderheid van het scherm aan, zodat u alles in een oogopslag haarscherp overziet, en het capacitieve touchscreen is gemakkelijk te bedienen – ook als het nat is of wanneer u handschoenen draagt.

Geavanceerde prestatiemeting

De Edge 820 GPS fietscomputer is compatibel met ANT+®sensors, inclusief snelheid, cadans en hartslag. Voor nog meer prestatiegegevens is de 820 bovendien compatibel met ANT+ vermogensmeters, zoals de Vector, onze unieke vermogensmeter in de pedalen die uw totale vermogen, cadans en balans tussen linker- en rechterbeen meet. U kunt zelfs fietsdynamicagegevens opslaan om meer inzicht te krijgen in uw conditie, zoals waar u kracht uitoefent op de pedalen en tijdens de hele pedaalslag. Het toestel kan ook worden geïntegreerd in ANT+ elektronische schakelsystemen en ANT+ fietstrainers.

Door toevoeging van een hartslagband kunt u ook beschikken over allerlei fysiologische gegevens. Tijdens het fietsen kunt u uw VO2 max-waarde in de gaten houden en na het fietsen kunt u met de functie Hersteladvies uw gegevens analyseren en zien hoe lang u moet wachten voordat u zich weer aan een volgende intensieve fietstraining waagt. Dit systeem van gekoppelde sensors, accessoires, fietscomputer en analyse achteraf via Garmin Connect zorgt dat u elke rit weer op de hoogte blijft van uw fysieke conditie.

Navigeren met vooraf geladen Garmin fietskaart

Gebruik GPS afslag-voor-afslag navigatie om uw weg te vinden, zowel op begane wegen als onbetreden paden. De Garmin fietskaart voorziet u van navigeerbare wegen en fietspaden, hoogtegegevens, nuttige punten en biedt u de mogelijkheid om adressen te zoeken. En als u de rondritfunctie gebruikt, selecteert de Edge 820 voor u een fietsvriendelijke route, van begin tot eind, gebaseerd op de afstand die u wilt afleggen.

Compatibel met onze Varia producten voor nog veiliger fietsen

De Edge Explore 820 is voorzien van ongevaldetectie3 via een geïntegreerde versnellingsmeter. Als u in problemen raakt, wordt uw kaartlocatie doorgegeven aan een in noodgevallen te waarschuwen contact. Om ongevallen te helpen voorkomen, is de Edge Explore 820 ook compatibel met onze uitgebreide serie Varia™ producten voor veiliger fietsen, inclusief achteruitkijkradar en slimme fietsverlichting, zodat u tijdens het fietsen goed zicht houdt op de omgeving. Als de Edge 820 is gekoppeld met deze fietsverlichting of de radar die achteropkomend verkeer detecteert, hebt u niet alleen zelf goed zicht, maar blijft u ook goed zichtbaar voor andere weggebruikers.

Aanpassen en koppelen

Het is uw toestel, dus u kunt het naar wens personaliseren met de gratis aanpasbare gegevensvelden en apps die u kunt downloaden. Bekijk ons aanbod in de Connect IQ store en maak uw keuze om uw Edge 820 helemaal naar wens in te richten. En vergeet niet dat wanneer u er met de fiets op uittrekt, de Edge 820 GPS-fietscomputer ook zorgt dat u contact4 houdt met de rest van de wereld, via smart notifications, live volgen, delen via social media en automatische uploads naar Garmin Connect, onze gratis online fitnesscommunity.

LiveTrack is nu eenvoudiger

Met LiveTrack en GroupTrack kunnen uw gezin, vrienden en medefietsers uw locatie tijdens het fietsen in real-time bepalen en de functies zijn nu nog makkelijker te gebruiken. Als u automatisch starten inschakelt, kunt u meer aandacht besteden aan de rit en minder aan de technologie. Zowel LiveTrack als GroupTrack kunnen automatisch detecteren wanneer u begint met fietsen, waardoor u uw telefoon niet meer hoeft te pakken. Automatisch starten is ook beschikbaar voor de nieuwe Strava Beacon, waardoor Strava Premium abonnees gebruik kunnen maken van dezelfde geweldige functie. Zodat u tijdens het fietsen weet dat de thuisblijvers en de andere fietsers beter dan ooit weten waar u bent.

Waar u ook gaat

Of u nu in afgelegen bossen fietst of langs hoge gebouwen, dankzij de GPS- en GLONASS-satellietontvangst kan de Edge 820 uw positie snel en nauwkeurig bepalen, waar u zich ook bevindt.

1Indien gekoppeld met een compatibele telefoon – GroupTrack kan tot 50 fietsers volgen.
2Bij gebruik met hartslag en vermogen.
3Indien gekoppeld met een compatibele telefoon – voornamelijk ontworpen voor fietsen op de weg.
4Indien gekoppeld met een compatibele telefoon.

In winkelmand
Aanbieding!

garmin forerunner 935 zwart

€549.00
LENZEN glas
SIERRANDEN met glasvezel versterkt polymeer
MATERIAAL BEHUIZING met glasvezel versterkt polymeer
QUICKFIT™ HORLOGEBANDJES ja (22 mm)
BANDMATERIAAL siliconen
GROOTTE BEHUIZING, BXLXH 47 x 47 x 13,9 mm
FYSIEKE AFMETINGEN 46,7 x 53,9 mm; totale lengte 254 mm; dikte 13,9 mm
GEWICHT 49 g
CLASSIFICATIE WATERBESTENDIGHEID 5 ATM
BATTERIJ Oplaadbare lithium-ion
TYPE SCHERM in zonlicht afleesbaar, transflectief memory-in-pixel (MIP)
SCHERMGROOTTE, BXH 30,5 mm
SCHERMRESOLUTIE, BXH 240 pixels diameter
KLEURENSCHERM
LEVENSDUUR VAN BATTERIJ Tot 24 uur in GPS-modus met optische HS; tot 2 weken in horlogemodus inclusief optische HS, activity tracker en smartphone meldingen; tot 60 uur in UltraTrac modus
GEHEUGEN/GESCHIEDENIS 64 MB

KLOKFUNCTIES

TIJD/DATUM Inclusief datum en alarm
TIJDSYNCHRONISATIE VIA GPS ja
AUTOMATISCHE ZOMERTIJD  ja
WEKKER  ja
TIMER  ja
STOPWATCH  ja
TIJD ZON OP/ZON ONDER  ja

SENSORS

GPS ja
GLONASS  ja
GARMIN ELEVATE™ POLSHARTSLAGMETER  ja
BAROMETRISCHE HOOGTEMETER  ja
KOMPAS  ja
GYROSCOOP  ja
VERSNELLINGSMETER  ja
THERMOMETER  ja

DAGELIJKSE SMART FUNCTIES

CONNECTIVITEIT Bluetooth® Smart, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ™ DOWNLOADBARE WATCH FACES, GEGEVENSVELDEN, WIDGETS EN APPS  ja
SMART NOTIFICATIONS  ja
KALENDER  ja
WEER  ja
MUZIEKBEDIENING  ja
FACE IT™ WATCH FACE MAKER  ja
VIND MIJN TELEFOON  ja
VIRB® AFSTANDSBEDIENING  ja
COMPATIBILITEIT MET SMARTPHONE iPhone®, Android™, Windows®
COMPATIBEL MET GARMIN CONNECT™ MOBILE  ja
FUNCTIE VIND MIJN HORLOGE  ja

ACTIVITEITEN-TRACKINGFUNCTIES

STAPPENTELLER  ja
BEWEGINGSBALK (VERSCHIJNT OP TOESTEL NA PERIODE VAN INACTIVITEIT; DOOR EEN PAAR MINUTEN TE LOPEN, ZET U DE BALK WEER OP NUL)  ja
AUTOMATISCH DOEL (LEERT UW ACTIVITEITSNIVEAU EN WIJST EEN DAGELIJKS STAPDOEL TOE)  ja
SLAAP BIJHOUDEN (HOUDT TOTALE AANTAL UREN SLAAP EN PERIODEN VAN ONRUSTIGE EN RUSTIGE SLAAP BIJ) ja
VERBRANDE CALORIEËN  ja
VERDIEPINGEN OMHOOG  ja
AFGELEGDE AFSTAND ja
MINUTEN INTENSIEVE TRAINING  ja
TRUEUP™  ja
MOVE IQ™  ja

TRAININGS-, PLANNINGS- EN ANALYSEFUNCTIES

ACTIVITEITENGESCHIEDENIS OP HORLOGE  ja
AANPASBARE ACTIVITEITENPROFIELEN  ja
AANPASBARE WAARSCHUWINGEN  ja
AUDIOMELDINGEN  ja
AUTOMATISCHE MULTISPORTACTIVITEITEN  ja
KOERSBEGELEIDING  ja
GEAVANCEERDE WORKOUTS  ja
AUTO LAP®  ja
AUTO PAUSE®  ja
AUTO SCROLL  ja
AANPASBARE GEGEVENSPAGINA’S  ja
MEERDERE SPORTEN  ja
VIRTUAL PARTNER  ja
FINISHTIJD  ja
GROUP LIVETRACK  ja
FITNESS AGE yes (in app)
SNELTOETSEN  ja
CONFIGUREERBARE RONDEWAARSCHUWINGEN  ja
LIVETRACK  ja
VERGRENDELING AANRAKING/KNOP  ja
HANDMATIGE RONDE  ja
PERSOONLIJKE RECORDS (HARDLOPEN, FIETSEN, ZWEMMEN)  ja
SEGMENTEN (LIVE, GARMIN)  ja
SNELHEIDS- EN AFSTANDSMETING VIA GPS  ja
TRAININGSEFFECT (AEROOB)  ja
TRAININGSEFFECT (ANAEROOB)  ja
TRAININGSBELASTING (COMBINEERT DE HARTSLAG MET VO2 MAX. OM DE INTENSITEIT VAN DE TRAINING GEDURENDE 28 DAGEN TE BEOORDELEN, ZODAT U BINNEN HET OPTIMALE BEREIK BENT OM UW DOEL TE HALEN)  ja
DOWNLOADBARE TRAININGSPLANNEN  ja
TRAININGSSTATUS (BEOORDEEL OF UW TRAINING EFFECTIEF IS DOOR TRAININGSGEGEVENS BIJ TE HOUDEN, ZOALS VO2 MAX. EN ANAEROBE DREMPEL EN VERGELIJK DEZE MET RECENTE GEGEVENS)  ja
VO2 MAX.  ja
TRILALARM  ja
VIRTUAL RACER™  ja

HARTSLAGMEETFUNCTIES

HS-ZONES  ja
HS-WAARSCHUWINGEN  ja
HS-CALORIEËN  ja
% HS MAX.  ja
% HSR  ja
HERSTELTIJD  ja
AUTO MAX. HS  ja
HSV-STRESSTEST (MEET UW HARTSLAG TERWIJL U 3 MINUTEN STILSTAAT EN VOORZIET U VAN EEN GESCHAT STRESSNIVEAU; DE SCHAAL HIERVOOR IS 1 TOT 100; LAGE SCORES GEVEN EEN LAAG STRESSNIVEAU AAN) Ja (met compatibel accessoire)
COMPATIBEL MET HS-BAND ja (ANT+® en Bluetooth® Smart sensors)
LEGT HARTSLAG VAST TIJDENS HET ZWEMMEN ja (met HRM-Tri™ en HRM-Swim™)
HR BROADCAST (ZENDT HARTSLAGGEGEVENS VIA ANT+™ NAAR GEKOPPELDE APPARATEN)  ja

HARDLOOPFUNCTIES

VOORAF GELADEN HARDLOOPPROFIELEN Binnen en buiten hardlopen, trailrunnen
AFSTAND, DUUR EN SNELHEID OP BASIS VAN GPS  ja
HARDLOOPDYNAMIEK  ja
VERTICALE OSCILLATIE EN RATIO (DE MATE VAN ‘STAPHOOGTE’ IN UW HARDLOOPBEWEGING EN HET KOSTEN-BATEN PERCENTAGE VOOR UW STAPLENGTE) Ja (met compatibel accessoire)
GRONDCONTACTTIJD EN BALANS (TOONT HOE LANG UW VOET OP DE GROND IS IN PLAATS VAN IN DE LUCHT TIJDENS UW HARDLOOPBEWEGING, EN GEEFT INZICHT IN UW HARDLOOPSYMMETRIE) Ja (met compatibel accessoire)
STAPLENGTE (REAL-TIME) Ja (met compatibel accessoire)
CADENCE (PROVIDES REAL-TIME NUMBER OF STEPS PER MINUTE)  ja
FYSIOLOGISCHE METINGEN  ja
PRESTATIECONDITIE (NA 6-20 MINUTEN HARDLOPEN WORDT UW REAL-TIME CONDITIE MET UW GEMIDDELDE FITNESSNIVEAU VERGELEKEN)  ja
LACTAATDREMPEL (DOOR EEN ANALYSE VAN UW TEMPO EN HARTSLAG WORDT INGESCHAT WANNEER UW SPIEREN SNEL VERMOEID ZULLEN RAKEN) Ja (met compatibel accessoire)
HARDLOOPSESSIES  ja
RACEPROGNOSE  ja
ONDERSTEUNING VOOR SNELHEIDS- EN CADANSSENSOR (MET SENSOR)  ja

BUITENRECREATIEFUNCTIES

VOORAF GELADEN BUITENRECREATIEPROFIELEN Hiken, klimmen, skiën, snowboarden, cross-country skiën, suppen, binnen of buiten roeien, jumpmaster, tactische sporten
NAVIGATIE VAN PUNT NAAR PUNT  ja
KRUIMELSPOOR IN REAL-TIME  ja
TERUG NAAR START  ja
TRACBACK®  ja
ULTRATRAC™ MODUS ja
HOOGTEPROFIEL  ja
AFSTAND TOT BESTEMMING  ja
BAROMETRISCHE TRENDINDICATOR  ja
STORMWAARSCHUWING ja
AUTOMATISCH KLIMMEN TIJDENS TRAILRUN  ja
VERTICALE SNELHEID ja
TOTALE STIJGING/DALING  ja
COMPATIBEL MET BASECAMP™  ja
GPS-COÖRDINATEN  ja
GEPROJECTEERD WAYPOINT  ja
PEIL EN GA  ja
OPPERVLAKTEBEREKENING Ja (via Connect IQ™)
JAAG-/VISKALENDER Ja (via Connect IQ™)
ZON- EN MAANGEGEVENS Ja (via Connect IQ™)
DUBBELE GRID-COÖRDINATEN  ja

FIETSFUNCTIES

VOORAF GELADEN FIETSPROFIELEN Binnen of buiten fietsen, mountainbiken
KOERSEN (RESULTATEN VERGELIJKEN MET EERDERE ACTIVITEITEN)  ja
FIETSRONDE EN MAXIMAAL VERMOGEN PER RONDE (MET VERMOGENSSENSOR)  ja
RACE TEGEN EEN ACTIVITEIT  ja
TIJD-/AFSTANDWAARSCHUWING (ER KLINKT EEN ALARM ALS U EEN DOEL HEBT BEREIKT) ja
INTERVALTRAINING  ja
FTP (FUNCTIONAL THRESHOLD POWER) Ja (met compatibel accessoire)
STRAVA FUNCTIES (GROUP LIVETRACK, LIVE SEGMENTS)  ja
COMPATIBEL MET VECTOR™  ja
COMPATIBEL MET VERMOGENMETERS (GEEFT DE VERMOGENSGEGEVENS WEER VAN COMPATIBELE ANT+™-VERMOGENSMETERS VAN ANDERE LEVERANCIERS)  ja
COMPATIBEL MET VARIA VISION™ (HEAD-MOUNTED DISPLAY)  ja
COMPATIBEL MET VARIA™ RADAR (NAAR ACHTEREN GERICHTE RADAR)  ja
COMPATIBEL MET VARIA™ LAMPEN  ja
CADANS (REAL-TIME AANTAL STAPPEN PER MINUUT) ja (ANT+® en Bluetooth® Smart sensors)

ZWEMFUNCTIES

VOORAF GELADEN ZWEMPROFIELEN Zwemmen in het zwembad of in open water
MEETWAARDEN ZWEMMEN IN ZWEMBAD (AANTAL BANEN, AFSTAND, TEMPO, AANTAL SLAGEN, SLAGSNELHEID, CALORIEËN)  ja
SLAGHERKENNING  ja
ZWEMBADBAANHERKENNING  ja
ZWEMWORKOUTS  ja
SLAGEFFICIËNTIE (SWOLF)  ja
AUTOMATISCHE INTERVALLEN  ja
GEAVANCEERD ZWEMMEN (TRAINING, RUSTTIMER)  ja
ZWEMAFSTAND OPEN WATER  ja
HEART RATE (REAL-TIME DURING RESTS, INTERVAL AND SESSIONS STATS DURING RESTS, AND AUTOMATIC HEART RATE DOWNLOAD POST-SWIM) yes (with HRM-Tri™ and HRM-Swim™)

GOLFFUNCTIES

AFSTAND TOT VOORKANT, MIDDEN EN ACHTERKANT VAN DE GREEN  ja
AFSTAND TOT LAYUPS/DOGLEGS  ja
SLAGAFSTAND BEREKENEN (BEREKEN DE EXACT AFSTAND VOOR SLAGEN VANAF DE HELE BAAN) ja
DIGITALE SCOREKAART ja
STATISTIEKEN BIJHOUDEN (SLAGEN, PUTTS PER RONDE, GREENS EN FAIRWAYS HIT EN GEMIDDELDE SHOTAFSTAND) ja
LOCATIES OPSLAAN (NUTTIGE BAANPUNTEN OPSLAAN VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK)  ja
GARMIN AUTOSHOT™ ja
HANDMATIGE POSITIONERING  ja
HINDERNISSEN EN DOELEN OP DE BAAN ja
COMPATIBEL MET TRUSWING™  ja
RONDETIMER/KILOMETERTELLER  ja

AANVULLEND

AANVULLEND
 • Fysiologische meetfuncties: Ja (hersteltijd, lactaatdrempel, FTP, HSV stresstest, VO2 max. voor hardlopen en fietsen, racevoorspelling, trainingsstatus, trainingsbelasting, anaeroob trainingseffect)
 • Hardloopdynamica (met optionele accessoire)
 • Prestatieconditie
 • Interface: USB, Wi-Fi® en Bluetooth®
 • Hardlopen/wandelen: Ja
 • Een doel-/finishtijd instellen: Ja
 • Instelbare waarschuwingen: Ja
 • Aanpasbaar rondescherm
 • Connect IQ ondersteuning: Ja (wijzerplaten, gegevensvelden, widgets en apps)
 • Draadloze connectiviteit: Ja
 • UltraTrac: Ja
In winkelmand

garmin forerunner 935 geel tri bundel

€699.00
LENZEN glas
SIERRANDEN met glasvezel versterkt polymeer
MATERIAAL BEHUIZING met glasvezel versterkt polymeer
QUICKFIT™ HORLOGEBANDJES ja (22 mm)
BANDMATERIAAL siliconen
GROOTTE BEHUIZING, BXLXH 47 x 47 x 13,9 mm
FYSIEKE AFMETINGEN 46,7 x 53,9 mm; totale lengte 254 mm; dikte 13,9 mm
GEWICHT 49 g
CLASSIFICATIE WATERBESTENDIGHEID 5 ATM
BATTERIJ Oplaadbare lithium-ion
TYPE SCHERM in zonlicht afleesbaar, transflectief memory-in-pixel (MIP)
SCHERMGROOTTE, BXH 30,5 mm
SCHERMRESOLUTIE, BXH 240 pixels diameter
KLEURENSCHERM
LEVENSDUUR VAN BATTERIJ Tot 24 uur in GPS-modus met optische HS; tot 2 weken in horlogemodus inclusief optische HS, activity tracker en smartphone meldingen; tot 60 uur in UltraTrac modus
GEHEUGEN/GESCHIEDENIS 64 MB

KLOKFUNCTIES

TIJD/DATUM Inclusief datum en alarm
TIJDSYNCHRONISATIE VIA GPS ja
AUTOMATISCHE ZOMERTIJD  ja
WEKKER  ja
TIMER  ja
STOPWATCH  ja
TIJD ZON OP/ZON ONDER  ja

SENSORS

GPS ja
GLONASS  ja
GARMIN ELEVATE™ POLSHARTSLAGMETER  ja
BAROMETRISCHE HOOGTEMETER  ja
KOMPAS  ja
GYROSCOOP  ja
VERSNELLINGSMETER  ja
THERMOMETER  ja

DAGELIJKSE SMART FUNCTIES

CONNECTIVITEIT Bluetooth® Smart, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ™ DOWNLOADBARE WATCH FACES, GEGEVENSVELDEN, WIDGETS EN APPS  ja
SMART NOTIFICATIONS  ja
KALENDER  ja
WEER  ja
MUZIEKBEDIENING  ja
FACE IT™ WATCH FACE MAKER  ja
VIND MIJN TELEFOON  ja
VIRB® AFSTANDSBEDIENING  ja
COMPATIBILITEIT MET SMARTPHONE iPhone®, Android™, Windows®
COMPATIBEL MET GARMIN CONNECT™ MOBILE  ja
FUNCTIE VIND MIJN HORLOGE  ja

ACTIVITEITEN-TRACKINGFUNCTIES

STAPPENTELLER  ja
BEWEGINGSBALK (VERSCHIJNT OP TOESTEL NA PERIODE VAN INACTIVITEIT; DOOR EEN PAAR MINUTEN TE LOPEN, ZET U DE BALK WEER OP NUL)  ja
AUTOMATISCH DOEL (LEERT UW ACTIVITEITSNIVEAU EN WIJST EEN DAGELIJKS STAPDOEL TOE)  ja
SLAAP BIJHOUDEN (HOUDT TOTALE AANTAL UREN SLAAP EN PERIODEN VAN ONRUSTIGE EN RUSTIGE SLAAP BIJ) ja
VERBRANDE CALORIEËN  ja
VERDIEPINGEN OMHOOG  ja
AFGELEGDE AFSTAND ja
MINUTEN INTENSIEVE TRAINING  ja
TRUEUP™  ja
MOVE IQ™  ja

TRAININGS-, PLANNINGS- EN ANALYSEFUNCTIES

ACTIVITEITENGESCHIEDENIS OP HORLOGE  ja
AANPASBARE ACTIVITEITENPROFIELEN  ja
AANPASBARE WAARSCHUWINGEN  ja
AUDIOMELDINGEN  ja
AUTOMATISCHE MULTISPORTACTIVITEITEN  ja
KOERSBEGELEIDING  ja
GEAVANCEERDE WORKOUTS  ja
AUTO LAP®  ja
AUTO PAUSE®  ja
AUTO SCROLL  ja
AANPASBARE GEGEVENSPAGINA’S  ja
MEERDERE SPORTEN  ja
VIRTUAL PARTNER  ja
FINISHTIJD  ja
GROUP LIVETRACK  ja
FITNESS AGE yes (in app)
SNELTOETSEN  ja
CONFIGUREERBARE RONDEWAARSCHUWINGEN  ja
LIVETRACK  ja
VERGRENDELING AANRAKING/KNOP  ja
HANDMATIGE RONDE  ja
PERSOONLIJKE RECORDS (HARDLOPEN, FIETSEN, ZWEMMEN)  ja
SEGMENTEN (LIVE, GARMIN)  ja
SNELHEIDS- EN AFSTANDSMETING VIA GPS  ja
TRAININGSEFFECT (AEROOB)  ja
TRAININGSEFFECT (ANAEROOB)  ja
TRAININGSBELASTING (COMBINEERT DE HARTSLAG MET VO2 MAX. OM DE INTENSITEIT VAN DE TRAINING GEDURENDE 28 DAGEN TE BEOORDELEN, ZODAT U BINNEN HET OPTIMALE BEREIK BENT OM UW DOEL TE HALEN)  ja
DOWNLOADBARE TRAININGSPLANNEN  ja
TRAININGSSTATUS (BEOORDEEL OF UW TRAINING EFFECTIEF IS DOOR TRAININGSGEGEVENS BIJ TE HOUDEN, ZOALS VO2 MAX. EN ANAEROBE DREMPEL EN VERGELIJK DEZE MET RECENTE GEGEVENS)  ja
VO2 MAX.  ja
TRILALARM  ja
VIRTUAL RACER™  ja

HARTSLAGMEETFUNCTIES

HS-ZONES  ja
HS-WAARSCHUWINGEN  ja
HS-CALORIEËN  ja
% HS MAX.  ja
% HSR  ja
HERSTELTIJD  ja
AUTO MAX. HS  ja
HSV-STRESSTEST (MEET UW HARTSLAG TERWIJL U 3 MINUTEN STILSTAAT EN VOORZIET U VAN EEN GESCHAT STRESSNIVEAU; DE SCHAAL HIERVOOR IS 1 TOT 100; LAGE SCORES GEVEN EEN LAAG STRESSNIVEAU AAN) Ja (met compatibel accessoire)
COMPATIBEL MET HS-BAND ja (ANT+® en Bluetooth® Smart sensors)
LEGT HARTSLAG VAST TIJDENS HET ZWEMMEN ja (met HRM-Tri™ en HRM-Swim™)
HR BROADCAST (ZENDT HARTSLAGGEGEVENS VIA ANT+™ NAAR GEKOPPELDE APPARATEN)  ja

HARDLOOPFUNCTIES

VOORAF GELADEN HARDLOOPPROFIELEN Binnen en buiten hardlopen, trailrunnen
AFSTAND, DUUR EN SNELHEID OP BASIS VAN GPS  ja
HARDLOOPDYNAMIEK  ja
VERTICALE OSCILLATIE EN RATIO (DE MATE VAN ‘STAPHOOGTE’ IN UW HARDLOOPBEWEGING EN HET KOSTEN-BATEN PERCENTAGE VOOR UW STAPLENGTE) Ja (met compatibel accessoire)
GRONDCONTACTTIJD EN BALANS (TOONT HOE LANG UW VOET OP DE GROND IS IN PLAATS VAN IN DE LUCHT TIJDENS UW HARDLOOPBEWEGING, EN GEEFT INZICHT IN UW HARDLOOPSYMMETRIE) Ja (met compatibel accessoire)
STAPLENGTE (REAL-TIME) Ja (met compatibel accessoire)
CADENCE (PROVIDES REAL-TIME NUMBER OF STEPS PER MINUTE)  ja
FYSIOLOGISCHE METINGEN  ja
PRESTATIECONDITIE (NA 6-20 MINUTEN HARDLOPEN WORDT UW REAL-TIME CONDITIE MET UW GEMIDDELDE FITNESSNIVEAU VERGELEKEN)  ja
LACTAATDREMPEL (DOOR EEN ANALYSE VAN UW TEMPO EN HARTSLAG WORDT INGESCHAT WANNEER UW SPIEREN SNEL VERMOEID ZULLEN RAKEN) Ja (met compatibel accessoire)
HARDLOOPSESSIES  ja
RACEPROGNOSE  ja
ONDERSTEUNING VOOR SNELHEIDS- EN CADANSSENSOR (MET SENSOR)  ja

BUITENRECREATIEFUNCTIES

VOORAF GELADEN BUITENRECREATIEPROFIELEN Hiken, klimmen, skiën, snowboarden, cross-country skiën, suppen, binnen of buiten roeien, jumpmaster, tactische sporten
NAVIGATIE VAN PUNT NAAR PUNT  ja
KRUIMELSPOOR IN REAL-TIME  ja
TERUG NAAR START  ja
TRACBACK®  ja
ULTRATRAC™ MODUS ja
HOOGTEPROFIEL  ja
AFSTAND TOT BESTEMMING  ja
BAROMETRISCHE TRENDINDICATOR  ja
STORMWAARSCHUWING ja
AUTOMATISCH KLIMMEN TIJDENS TRAILRUN  ja
VERTICALE SNELHEID ja
TOTALE STIJGING/DALING  ja
COMPATIBEL MET BASECAMP™  ja
GPS-COÖRDINATEN  ja
GEPROJECTEERD WAYPOINT  ja
PEIL EN GA  ja
OPPERVLAKTEBEREKENING Ja (via Connect IQ™)
JAAG-/VISKALENDER Ja (via Connect IQ™)
ZON- EN MAANGEGEVENS Ja (via Connect IQ™)
DUBBELE GRID-COÖRDINATEN  ja

FIETSFUNCTIES

VOORAF GELADEN FIETSPROFIELEN Binnen of buiten fietsen, mountainbiken
KOERSEN (RESULTATEN VERGELIJKEN MET EERDERE ACTIVITEITEN)  ja
FIETSRONDE EN MAXIMAAL VERMOGEN PER RONDE (MET VERMOGENSSENSOR)  ja
RACE TEGEN EEN ACTIVITEIT  ja
TIJD-/AFSTANDWAARSCHUWING (ER KLINKT EEN ALARM ALS U EEN DOEL HEBT BEREIKT) ja
INTERVALTRAINING  ja
FTP (FUNCTIONAL THRESHOLD POWER) Ja (met compatibel accessoire)
STRAVA FUNCTIES (GROUP LIVETRACK, LIVE SEGMENTS)  ja
COMPATIBEL MET VECTOR™  ja
COMPATIBEL MET VERMOGENMETERS (GEEFT DE VERMOGENSGEGEVENS WEER VAN COMPATIBELE ANT+™-VERMOGENSMETERS VAN ANDERE LEVERANCIERS)  ja
COMPATIBEL MET VARIA VISION™ (HEAD-MOUNTED DISPLAY)  ja
COMPATIBEL MET VARIA™ RADAR (NAAR ACHTEREN GERICHTE RADAR)  ja
COMPATIBEL MET VARIA™ LAMPEN  ja
CADANS (REAL-TIME AANTAL STAPPEN PER MINUUT) ja (ANT+® en Bluetooth® Smart sensors)

ZWEMFUNCTIES

VOORAF GELADEN ZWEMPROFIELEN Zwemmen in het zwembad of in open water
MEETWAARDEN ZWEMMEN IN ZWEMBAD (AANTAL BANEN, AFSTAND, TEMPO, AANTAL SLAGEN, SLAGSNELHEID, CALORIEËN)  ja
SLAGHERKENNING  ja
ZWEMBADBAANHERKENNING  ja
ZWEMWORKOUTS  ja
SLAGEFFICIËNTIE (SWOLF)  ja
AUTOMATISCHE INTERVALLEN  ja
GEAVANCEERD ZWEMMEN (TRAINING, RUSTTIMER)  ja
ZWEMAFSTAND OPEN WATER  ja
HEART RATE (REAL-TIME DURING RESTS, INTERVAL AND SESSIONS STATS DURING RESTS, AND AUTOMATIC HEART RATE DOWNLOAD POST-SWIM) yes (with HRM-Tri™ and HRM-Swim™)

GOLFFUNCTIES

AFSTAND TOT VOORKANT, MIDDEN EN ACHTERKANT VAN DE GREEN  ja
AFSTAND TOT LAYUPS/DOGLEGS  ja
SLAGAFSTAND BEREKENEN (BEREKEN DE EXACT AFSTAND VOOR SLAGEN VANAF DE HELE BAAN) ja
DIGITALE SCOREKAART ja
STATISTIEKEN BIJHOUDEN (SLAGEN, PUTTS PER RONDE, GREENS EN FAIRWAYS HIT EN GEMIDDELDE SHOTAFSTAND) ja
LOCATIES OPSLAAN (NUTTIGE BAANPUNTEN OPSLAAN VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK)  ja
GARMIN AUTOSHOT™ ja
HANDMATIGE POSITIONERING  ja
HINDERNISSEN EN DOELEN OP DE BAAN ja
COMPATIBEL MET TRUSWING™  ja
RONDETIMER/KILOMETERTELLER  ja

AANVULLEND

AANVULLEND
 • Fysiologische meetfuncties: Ja (hersteltijd, lactaatdrempel, FTP, HSV stresstest, VO2 max. voor hardlopen en fietsen, racevoorspelling, trainingsstatus, trainingsbelasting, anaeroob trainingseffect)
 • Hardloopdynamica (met optionele accessoire)
 • Prestatieconditie
 • Interface: USB, Wi-Fi® en Bluetooth®
 • Hardlopen/wandelen: Ja
 • Een doel-/finishtijd instellen: Ja
 • Instelbare waarschuwingen: Ja
 • Aanpasbaar rondescherm
 • Connect IQ ondersteuning: Ja (wijzerplaten, gegevensvelden, widgets en apps)
 • Draadloze connectiviteit: Ja
 • UltraTrac: Ja
In winkelmand

garmin 520 edge

€309.00 €269.00
In winkelmand
Aanbieding!

Alle 10 resultaten