stryd running power meter

€229.00

Vergelijk

Productbeschrijving

Running met power is relatief gezien nieuw. Wij zijn al met de Stryd aan het testen sinds de eerste variant nog in de HRM band zat gebouwd. Daar waren nog best wat issues mee en hebben we deze nooit in de verkoop genomen. Maar de ontwikkeling heeft niet stilgestaan en we zijn door gaan testen met de tweede generatie Stryd, de footpod. Deze werkt errg goed en levert je heel veel informatie op wanneer je prestatie gerichter met het hardlopen bezig wilt zijn. Of gewoon je techniek wilt verbeteren, want ook hiervoor is de Stryd een geweldige tool.

Waarom zou je met power/vermogen gaan trainen? Heel simpel. Het geeft je veel meer informatie over wat je tijdens het hardlopen aan het doen bent, waar je kunt verbeteren, veel beter doseerbaar dan tempo of hartslag alleen en in combinatie met hartslag kun je zien of het d.m.v. techniek verbeteren je efficiënter aan het hardlopen bent.

Wanneer je bij TRIPRO een 3D Running Analyse hebt gedaan krijg je direct alle punten van aanpak zichtbaar die je daarna kunt proberen te verbeteren met de Stryd als ondersteuning. Na de trainingen kun je je data analyseren, bijhouden en vergelijken. Bij aanschaf van een Stryd in de fysieke TRIPRO winkel krijg je de 3D Running Analyse gratis. Hiervoor dien je dan van te voren een afspraak te maken en even aan te geven dat je deze in combinatie met de Stryd aanschaf wilt uitvoeren.

Wat krijg je bij aanschaf van een Stryd Power Meter

  • vermogen (wattage)
  • afgelegde afstand, contacttijd aan de grond
  • tempo (snelheid), pasfrequentie, verticale oscillatie, leg sping stifness, form power, etc.
  • Analyse op je Stryd PowerCenter of Garmin Connect account van: Running Efficiency, Training Intensity, Run Form
  • transmissie: ANT+, Bluetooth
  • 10 gram, waterdicht en stootvast
  • Draadloos oplaadbare batterij (enkele weken bruikbaar)
  • in de doos: Stryd, laad station, laad kabel, 2 schoen clips.

De Stryd werkt samen met de horloges: Polar V800 Garmin FR 15, 225, 230, 235, 620, 630, 920XT, 935, 735XT,Fenix 2, 5X, 3 HR,Vivoactive serie ,Suunto Spartan, Ultra, Ambit 2 en 3

Horloge is geen noodzaak, de Stryd communiceert ook met de iOs iPhone app en Android app.

Wil je 1 van onze Stryd informatie-clinics volgen? Like dan onze FB pagina en je krijgt automatisch bericht wanneer de eerstvolgende clinic weer plaatsvindt.

There are no reviews yet.